is it really true?

Love hurts like hell, finns nog ingenting mer att säga är tom på ord, trött på att jämt bli sårad, alltid är det något, varför ha förhållande när man kan ha KK , ja haha jag är arg nu, life sucks bitch'Z haha
Men en sak som har fått mig att le idag är att du ( alla dessa du,du,du utan namn, men personen vet vem den är ) faktiskt mår bra, du har gått vidare i livet, sure de gjorde du för längesedan typ, men ändå, är så glad för din skull, för trots hur sårad jag än var så ville jag aldrig se dig olycklig , och idag mår du bra, iaf vad jag har hört! =)
Jag hoppas allt annat också går bra för dig, önskar dig all lycka i framtiden med allt. I hope u find what u looking for ans what's make u happy ♥
jaa nu ska jag alldeles strax gå & lägga mig är riktigt trött. Ha de så bra, är nog på bättre humör i morgon, uppdaterar då pusss.

You only live once

Vilken kväll igår asså, tänker inte gå in på detaljer för då vet jag en person som kommer döda mig haha, men jag och Beccis var lite överallt igår, var med George och ngn annan , haha sen träffade vi daniel sedan stack vi till johanneberg till Patrik och tog ett glas vin oc satt lite på terassen och jag och becca typ tog hans säng men ah haha. sedan vid 4 stack vi till grönsakstorget mötte Emad och åkte hem till han..
u wanna fuck?... HAHAHAHA orkar inte. jaja, detta var bara lite kort av allt som hände igår, men riktigt kul hade vi iaf mja iaf nästan hela kvällen.. Tack för en trevlig fredag älskling, sitter iaf nu hos pappa har ätit jättegod mat, Potatisgratäng med antrikå. o.s.v.



Ligger i soffan med täcke o kuddar, fryser som fan ska nog kolla film med pappa camilla & maxine snart, sen drar jag hem till mamma och soooover är så sjukt sliten efter igår. SÅ ikväll blir de nog ingen utgång, har inte riktigt bestämt mig än men de märks. Ha en gooo lördag och suup inte för myyycket.




Vet att jag ser riktigt ledsen ut på alla bilder jag lägger upp, men mitt liv är redigt stressigt just nu, så är bara trött och stressad. PyssN


L.O.V.E.

SKön helg, fast ah pinsamt me cepe... HAHA nej skitsamma blev laaa gaaanska full igår men min underbara pojkvän kom & hämtade mig hos Ida o Karzan tihi sov hos honom också eller ahh har gjort det hela helgen, har varit hur mys som helst! Måndag i morgon den 17 oktober hmm wha tiden går fort asså haha :'o
Iaf ska smörja in kroppen och sånt nu & tvätta håret och lite sånt smått börjar 10 i morgon GOETT.  Men ni får sööva så gött allihopa så hörs vi pussN
Älskling du är helt underbar, du kan vara en jobbig idiot precis som jag ibland men du är MIN jobbiga idiot, bara så du vet det sagbab. ♥

what the fuck just happend?

WoW Tankar snurrar runt i skallen, men just nu mår jag helt okey, har pratat med Tanya typ halva kvällen och halva med Kim och blomman o deeeem, nice dä. hahaha
Blir sänga nu fredag i morgon ju YEEEJ.. hihi Ska möta upp Phoebe innan skolan har massa skvaller att berätta för den efterblivna ungen <3
I morgon efter skolan ska jag & ida åka till ngt outlet och kolla festklänningar och skor för typ endast 100 kronor????? de e märkeskläder också fast de e sån rea eller nö shit. hiiihi :D:D
Senare mot kvällen blir de la antagligen att träffa Emad, vet inte än, men men det lär märkas.
SKa iaf sova nu för jag känner hur ögonen börjar dra ihop sig. Men ni får ha en jättetrevlig fredag, jag kanske uppdaterar något i morgon men ah, ha de gött. puss
Min fina älskling ! älskar dig.

I do bad things, and i do them very well.

Jag skäms över att än idag finns du i mina tankar

jag skäms över att jag fortfarande älskar dig.
Jag har kommit till en punkt i mitt liv där mina tankar bara blir fler & fler,
och mina frågor blir allt större & större
Jag har även blivit känslig, ofta trött, och orkar inte ens bry mig om jag blir sviken eller sårad.
Det är sjukt hur jag som jag var innan kan ha blivit sånhär, är det bara en jobbig fas man går igenom? Eller är det såhär jag kommer att förbli?
Jag vet inte ens hur jag ska förklara hur jag känner längre,
för jag har för mycket konstiga känslor inom mig just nu,
Efter alla dödsfall man gått igenom, hugg i ryggen,  sårande saker är det då man blir såhär?
Och med såhär menar jag känslig, annorlunda, ja ni fattar poängen i det hela.
haha vet inte ens vart jag vill komma i texten men jag får avsluta här och sluta vara emo o mysa med mamma
Tack phoebe för en rolig och mysig filmdag <3

2 - 1 ?

Jaow, då var man singel åååter igen, Och det känns faktiskt hyffsat bra för att jag har tänkt lite, och jag behöver inte någon kille för att jag ska behöva vara lycklig? , Visst är det underbart att vakna upp med någon o.s.v. men jag klarar mig bra utan. Jag trodde inte jag gjorde det men nu vet jag att jag faktiskt klarar mig, tänker inte skriva massa skit om killen även fast jag borde, men jag har växt upp lite och mognat så jag skippar det! :)
Är ledig i morgon också, uhh va skönt! Funderar på en ta hand om mig dag morgon i morgon, senare ska jag till phoebe och ha en riktig härlig mys dag med massa film och gott att tugga på!
Idag har kanske inte varit en utav mina bästa dagar, men jag har fortfarande inte gråtit en ENDA tår! I'm proud .
just telling u guys.
Haha aja, ha de så gött nu så hörs vi väl anatagligen i morgon ! :)
sweet dreams

I'm starting with myself

Lite sådär smått gulligt..
If today was your last day, would you take the chance if you had one or would you just slipped it away?

Jag har bestämt mig, jag byter liv, vill inte leva såhär längre, vill inte vara såhär, jag har blivit svag, blivit alldeles för snäll, folk som läser detta nu och undrar vadfan snackar hon om, jag bryr mig inte, jag har en åsikt.
Iallafall jag är trött på allt, mitt umgänge min livsstil trött på allt och alla. Jag ska försöka komma ifrån Göteborg så snart som möjligt, ska kolla studentlägenheter o.s.v. har dock inte bestämt mig vart än, men jag vet att jag kommer att få hjälp med det, och detta är mitt val. Jag och göteborg vi funkar bara inte. Vill börja om på nytt lämna allt det gamla bakom mig, då kanske ni tänker " sanningen hinner ikapp än även om man flyttar" Ja jag vet det, men jag är redo nu, jag är redo att gå igenom motgångar igen, jag har samlat mig den kraften. Vill byta liv helt totalt. Jag lever i en ständigt falsk miljö. Och det är jag så trött på, bli höggen i ryggen men ändå fortsätta. fuck heller. Inte mer nu, så tack och hej Göteborg, nu är min tid över här.
Jag har drömmar och framtidsplaner, dem vill jag gärna uppnå, och det vill jag göra i en ny miljö en ny stad. Inte här, så I have mind up my mind. !
be the one u wanna be not what everyone else wants you to be.

byter liv

People need to shut the fuck up and mind their own business



Don't worry about the people from your past, because there's a reason why they didn't make it to your future.



truestory.

We're all addicted to something that takes away the pain

Here I go again.

In this part, It hurts.

Det är nu, nu jag har kommit på att det faktiskt inte går att lura sig själv i slutändan. Visst ett tag, man inbillar sig att man är lycklig och mår bra, men tillslut knäcks den stoltheten också, men då kan jag inte bara låta bli att undra, läker verkligen tiden alla sår?  För jag menar man lever inte så värst länge, och man lever bara en gång, kommer såren föralltid sitta kvar? Sår som saknad, och förlorade människor, som lögner och att man allt för ofta blir höggen i ryggen?  När ska vi eller rättare sagt jag få må bra? När ska jag kunna få le igen?  Le utan att känna att mina läppar dras neråt, le utan att anstränga mig? .
Det är sorgligt hur mitt kan ha blivit som det är, efter bara snart 17 år.
Så mycket som jag har fått gå igenom, men jag ska inte bara klaga på mitt liv, för jag har haft det jävligt skoj också.
Men alla ni som tror på gud som ett exempel.
Om gud nu finns, varför låter han oss människor genomlida såhär mcyket ?  Varför ser vårat samhälle ut som det gör idag? Jag tror inte en enda människa är riktigt lycklig idag. Hur kan det komma sig?, vad är det som händer med oss människor, vart tog orden ärlig, sympati och vilja vägen? Och styrkan?
Jag får fota frågan; Michaela hur orkar du med allt? Hur orkar du kämpa?
Svaret är enkelt: Jag orkar inte med allt och jag orkar inte kämpa, men jag ser inget annat val, jag ser ingen annan väg jag kan ta än att kämpa och fortsätta gå.
Men en sak är säker, jag ville aldrig att mitt liv skulle se ut som det gör nu. Jag hade hoppats på annat, men saker blir inte alltid som man vill, och verkligen inte som jag vill.
Med denna text menar jag inget illa eller att någon ska tycka synd om mig, utan jag skriver ut mina tankar, för min blogg har blivit som min dagbok. men detta är mitt såkallade liv.

RSS 2.0