förlåt mina små underbaringar för dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering, måste bättra mig, åkte hem till pappsen igår och sov över, och idag har jag varit med ida , flisan, anna, & fille och lite annat myspys! (: Ja, jag och Ida är vänner igen tuuur det säger jag bara! JUST DET OMG , JAG HAR KLIPPT LUGG ;O bild på det kommer i morgon, måste fixa den på ngt sätt ser as hemsk ut ;o hahaha EMO STYLES (y) HAHAHAH. ah, men iaf, i morgon är dt måndag d¨å blire ida blom (L, mitt hjärta. och sen hem och plugga, nu sitterjag här nyduschad och fixad för sängen ! Godnatt alla små babys, och dröm sött. så höres vi i morgon pussssss ♥

hemma(:

Då är man hemma nu då, första fredagen man är hemma på riktigt länge, vettefan vad jag ska göra än ! .
Kanske drar mig hemåt till pappsen, nä, det orkar jag nog inte.. Men ah, sjuk dag, jävligt sjuk ! Vettefan vad man ska säga hehe. jaja . Ska gå nu puss

chachaaa (:

hejhej bloggen, sitter här med min älskade rebecca sava ♥
vi ska bara sitta och softa någon timme, sen ska vi till frölunda och lite så,
kolla affären o.s.v!
Sen ska jag hem, är ensam hemma ikväll :(:( HELT MOBBAD, aja (A , men ska dra mig nu puss babe's
sommaren 08 fan va ja saknar den tiden<3

förlåt

Förlåt för dålig uppdatering haft svin kul idag istan med massa folk askul, sen träffa man mimmi & flisan mys. men ska sova nu mår inte bra just nu puss.

LYSSNA!

mm, eller hur säger jag bara ....

Don´t wanna close my eyes, don´t wanna fall a sleep, cause i miss you babe.

hehehe

hehe här sitter jag och sjunger hahaha .
Skola idga, somnade såklart på lektionerna hehe. Är jättetrött :( Skolan börjar gå uppåt nu, iaf lite, stolt över mig själv haha ! Japp, sen stack man till stan och träffa min älskling Ida, ska snart åka in och träffa henne igen ! Mys på det. Sen ska jag ut med flisan lite senare ikväll MIN ÄLSKLING!!
jappjapp. Mamma har köpt tomtemystofflor hahaa, jag har på mig dem nu as sköna juuu ;o
Hahahah. köpt mig en ny masacara och lite sånt också !
Nu ska jag bara njuta av min härliga musik på Spotify, sen ska jag dra mig mot stan igen pusspå er.


DAGENS LÅT :

hehehe

hehe här sitter jag och sjunger hahaha .
Skola idga, somnade såklart på lektionerna hehe. Är jättetrött :( Skolan börjar gå uppåt nu, iaf lite, stolt över mig själv haha ! Japp, sen stack man till stan och träffa min älskling Ida, ska snart åka in och träffa henne igen ! Mys på det. Sen ska jag ut med flisan lite senare ikväll MIN ÄLSKLING!!
jappjapp. Mamma har köpt tomtemystofflor hahaa, jag har på mig dem nu as sköna juuu ;o
Hahahah. köpt mig en ny masacara och lite sånt också !
Nu ska jag bara njuta av min härliga musik på Spotify, sen ska jag dra mig mot stan igen pusspå er.


DAGENS LÅT :

 ♥

hej

hejhej bloggen, sitter i skolan ! Börjar om ca 9 minuter yyyeeej skojja hehe, men ah sitter med underbaraste ingrid, sanna och ines ♥

Men ah idag ska jag träffa ida i staaaaaan ! har inget roligt att skriva hehe, men ah är övertrött .. aja ska dra nu pusspuss. <3

 he he he he..


dålig uppdatering!

Förlåt, inte haft tid, varit iskolan och fått lite tips om ett par läxor jag glömt hehe.. Sen in till stan med rebecca (L och sen träffa man ida (L.
myspådt. Fick lite flashbacks, men det gick bra.. iaf just nu ..
Ikväll kommer det inte bli någon så bra uppdatering för jag har verkligen ingen lust att skriva ikväll. Men det återhämtar sig i morgon !
Pusspåer.♥
 Livet suger kuk.

jajaja,

Japp, inte haft sås tor lust att blogga idag, varit ute hela dagen,. hade studiedag idag göttans (Y), Sen träffa man ida, och marco, viktoria, linda nadine. och ah så (: Sen träffa man rebecca michael simone , jenna, jennifer khatima o fardows, men sen stack jag , jenna , jennifer till felix (: Och ah hängde lite där sen följde dem mig hem, lång dag idag, fick mina nya uggs idag, aldelles för stora, men älskar dem ändå (A) , hehe, jaja, nu ska jag gå och äta mat som jag inte gjort på hela dagen :( hehe. Ah skulle pluggat men blev det av? neeeeeej , fitta får bli i morgon jag svääär !!! .
haha aja här kommer dagens låt puss på er. ♥

 Fan vad jag tänker tillbaks på våra lyckliga dagar .. saknar dig som fan.

BABY!

hehe, jag vill vara lite ego, och lägga upp lite bilder på mig eller ah en bild (A i´m så sexy bitchee's skojja, era töntar :D häer kommer iaf en
 fet kkossa, uuusch hehee, jag har ju så braaa självförtroende assoh!! . skojja haha . ♥
Ska sova nu på riktigt, uppdaterar i morgon när jag vaknar, och nya bilder kommer när jag hittar min kamerasladd.
pusspå alla sötnowsar där ute,
och speciellt EN sötnos.  ♥

natti(L

Michaela sitter i telefonen med bästavännen rebeccasava(L)
Och vi har hur jävla skojj som helst vi skickar bilder på msn på varandra och bilderna är typ 2-4 år gamla haha
men nu ska michaela sovaa pusspåer (L)'
 hahaha, ja du, här var jag iaf som lyckligast!


Hemma (:

Fan va gött , då är man hemma igen och ska snart gå till rebecca min älskling, och träffa sebastian och Johan tror jag hehe ..
Jaja, helgen har varit bra och mysig, men skönt att vara hemma hos min underbara mamma oxå ♥
Men ah, Studiedag i morgon också fan va sköööönt . (: men ska plugga hela dagen i morgon, eller nja halva dagen iaf ! :(:( stackars mig, vet att ni tycker synd om mig innerst inne ...
Jaja, Mitt humör är helt okej faktiskt :) pga av en liten sötnos som är så gullig såe ;) grr. nä men ah hahaha :D Nu ska jag gå pusspuss<3

uuuusch

Nu drar jag !

Nu drar jag hem till min pappis ♥
hihi, Bah för jag har en underbar pappa. Älskar han såååhääär mycket!
Men ah hör kommer en till dagens låt.
seriöst jag drogar den den finaste som finns (L
LYSSNA OCH NJUT .
Puss och kram eran Michaela
DÖDA MIG BÄSTA LÅTEN SOM FINNS!

YYES nu är man ledig ända till tisdag dåe;)

SJukt skönt, har studiedag på måndag ! USch vad skönt säger jag bara, behöver det verkligen.
Yesyes, nu är man hemma från skolan fick G+ på slöjden hehe, och G i svenska, ganska stolt faktiskt, att gå från ig till g , jag är bäst (H). eller ne, men ändå. ska höja mig mer!
Idag ska jag hem till min FADER , hehe pappa asså, så jag kan tyvärr inte blogga förrän på söndag, poor me, and poor you ;o..
Nä men det tar jag igen på söndag,
idag eller nu ska jag vänta tills pappa kommer vid 4 sen ska jag va med viktoria, och träffa alicia på backaplan så jag får tillbaka mina pengar jag väntat på hur länge som helst, sen ska jaag , typ träffa folk i brunnsbo och såånt (:
Myys på dt. Men nu ska jag iaf gå och packa till pappa och sen nanna en liten stund, puss sålänge.♥
 Denna tiden saknar jag mest, när det var du och jag och han... Sommaren 09 , bästa och finaste tiden i mitt liv .. saknar allting..
Här var vi på färjan tillbaka till göteborg, vi hade varit på öckerö, minns du hur kul vi hade? haha. oh älskling vad jag saknar oss.

MIN ängel

Vart ska jag börja min älskling?..
jag vet inte ens vad jag ska börja, vi kan börja med det i augusti?. Du gjorde " duvetvad" för min skull. allt detdär.. alla samtalen alla gånger du ljög och sa att allting var bra när det egentligen inte var det, allt för att få mig att må bra, jag förstår inte hur du kan vara så otroligt snäll mot mig?, Mot mig av alla människor.
Jag är så lycklig för din skull nu med allt ! (L DU ha rpojkvän skolan går bra, du har bra vänner ah hela shitet.. fyfan vad jag är glad för din skull gumman.
Alla gånger du fångat mig när jag har brytit ihop och bara börjat störtgråta ..
Alla gånger du har funnits vid min sida,Alla gånger du suttit ner och pratat med mig då jag mått skit!
Alla nätter vi varit uppe och bara pratat, alla gånger vi fixade oss tsm för vi skulle träffa dem vi gillade/gillar haha. Jadu, alla gånger vi supit oss fulla, okej, inte alls många gånger, men dem gångerna har varit med dig, när vi skulle hoppa in i bilen? hahaha, med dem två kurderna hahaha.. och alla spygrejjer på bussarna hahaa, eller när turkarna kom fram till oss?. Vi är somt vå systrar rebeccam gått igenom allting tillsammans. Vi har skrikit gråtit skrattar pissat ner oss hahaha jag vettefan .. asså. herregud min älskling, så mycket roligt vi har haft , alla gånger nere i sanne? Eller alla gånger vi vart hungriga och stuckit hem till dig käkat. hahah eller den gången när båda hade PMS, och var gottesugna tog allt du hade och kollade på lejonkungen, Jadu PUMBA (L ..
Så sjukt roligt har jag det alltid med dig, jag har varit ledsen det sista , men du har alltid fått mig på humör igen. Jag är så lycklig att jag har dig. DU får aldrig någonsin lämna mig, Du vet hur underbar du är, Hur jävla vacker du är. DU är underbar från topp till tå. Och du förtjänar det allra bästa. Jag blir riktigt glad i hela kroppen nu när jag ser hur bra du mår ! Du har ju inte alltid mått så bra, och du vet precis vad jag menar.. Och nu ser jag dig såhär lycklig, ohh vad det värmer i hela kroppen !. Jag skulle offra allt i hela världen för att du skulle må bra ! .
Ta till dig av alla orden jag skriver, för allt jag skriver kommer rakt ifrån hjärtat, och allt är sant, vartenda ord, Så dem som läser det här ska veta att hon tjejen jag skriver denna texten till är den mest underbaraste människan.. Och hon får en alltid på glatt humör..
Hon tänker på alla andra först.
Hennes kompisar kommer alltid i första hand..
no matter what!
Även fast hon själv mår dåligt, så låtsas hon spela glad bara för att göra sin kompis glad,... dåligt, men då är man fan en äkta vän ...
Och det finns få av dem äkta, så jag tänker ta vara på dig min ängel. släpper aldrig taget om dig.
Rebeccasava
Jag älskar dig över hela mitt hjärta och det kommer jag alltid att göra ! Finns INGEN som är så underbar som du..
fyfan du är för bra för att vara sann.. Min ängel utan vingar..
Precis som en idiot sa till mig, fast han ljög, jag säger detsamma, fast jag ljuger inte jag menar det
" Jag släpper dig aldrig rebecca " ..
Det finaste som finns.. min aldelles egna bästavän/syster/soulmate.. <3

 denna dagen minns jag så väl. Här mådde du&jag som allra bäst, fyfan vad jag saknar tiden och dagen..
älskardig grovt.

Í´m gonna be strong!

Yesyes, mitt liv suger min kuk just nu ! Men det fixar sig .. (:
Kärlek är skit bah satt alla vet dt, haha, allt gott har ett slut !
Säg inte nej, för innerst inne vet ni att jag har rätt!
Tänker inte sitta här och berätta om mitt privatliv, men
ah en sak är säker, ska inte bli kär igen haha. iaf inte på ett jävla bra tag!
Även fast jag fortfarande är kär så är singellivet så mycket bättre!. Du kan göra vad du vill.
Och slippa ha en idiot till pojkvän/flickvän som klagar på dig hehe . Okej nu skrev jag lite om det men ändå var tvungen är riktigt sur! hehe :)
Skolan går åt .....  ig varningar i mycket.. Mitt nyårslöfte, börja sköta skolan, gå ner i vikt och sluta röka yeah i´m good. !
Nej nu måste lilla söta ehhm " söta" Michaela gå och lägga sejjee!
Så godnatt mina små söta bloggläsare och lyssna på mitt råd, Killar är idioter som tänker med sin kuk (Y) ni vet precis vad jag menar!
Aja nattinatti eran michaela ♥

 Du kan inte knäcka mig mer än vad du redan har gjort !


RSS 2.0