niiiiice :D

hej alla söööta, skriver på en jääävligt liten dator i ett mörkt rum så klaga inte om jag skriveeeer fel....
hahah, helgen har varit GRYM.
ja enligt mig iaf, :) har faktiskt haft väääldigt trevligt, i fredags kanske de blev lite för mycket, och var lite emo ett tag men sånt i livet, men fyfan va mycket skratt och andra trevligheter som hände i fredags;)
I lördags var de också gymt underbart, och myyyspys, blev dock näääääästan ingen alkohol, men lite blev de allt :)
med en underbar vän,  och sedan sov han hos mig, de va mycket trevlans, och det får vi snart göra om! :)<3
och nu sitter jag hemma hos ida 4 mil ifrån gbg i halland, haha ska sova här i natt, och innan det hade jag en mycket underbar och efterlängtad fika med Ida bjerhem och en massa skitsnack ;) UNDERBART .! livet rullar på och jag känner mig mycket gladare än vad jag har gjort på länge, yeees.! i morgon börjar skolan igen, men snart är det helg igen och dåå jäävlaar ;D livet leker ibland, och det känns göttt.! göra precis som man vill. :) mohaha, pusspuss på er bitcheees
gammal biiild, med jääävligt ful sminkning! :)

thee

Funderar på att radera bloggen och skaffa ny?,
börja om på nytt lixom, är alldelles för mycket minnen på denna bloggen. sen 2009 hehe..
Men jag får la se, kanske börjar blogga på nattstad eller fortsätter här på blogg.se
Migränen DÖDAR mig, men iaf.. ska in i duschen haha, har blivit helt beroende av att duscha . men det är skönt. det är så jag samlar mina tankar( löjligt nog) .
pluggat har jag också gjort!.
och nu sitter man och skriver med en jäääävla massa folk -.- blöö orkar nt.!
kanske spela lite cs? :) hmm jaja, men ville bara skriva lite, men ha de gööttt så länge. ! :) <3


älskling, nu saknar jag verkligen.! skönt att du kommer snart. <3


like usual



Har ni någongång känt att ni bara vill bort, bort ifrån livet ni lever, börja om, glömma allt som har hänt i era liv, radera alla idioter som sårat er och fått er till botten, komma bort och bara få en nystart?,
Isf, välkommen i klubben,
Alla disney filmer, deras världar?, varför finns inte dem,? jo, för att dem är påhittade, dem finns lixom inte, och då anser jag att "lyckliga" livet inte heller existerar, för vad man än gör, eller hur man än är, går alltid något snett,
har ni tänkt på det?,
man får aldrig vara riktigt lycklig, det spelar ingenroll om man är rik, har pojkvän, dem bästa vännerna eller vad som helst, det finns alltid en gnutta olycklighet i en person..
Även fast man säger jag är lycklig, så vet man själv att det alltid finns lite olycklighet i en.


Jag vet inte varför jag blivit så emo hahahaha, men det är så jag känner just nu.!
Det fattas något i mitt liv, men jag vet inte vad det är.!
jag strävar efter något jag inte själv vet vad jag strävar efter?!


jag måste förlåt.

öhh, känner mig jättedeprimerad öööhhh,
så måste få skriva av mig lite känner jag.!
Jag kommer att ta en paus, en paus ifrån internet haha, kommer be mamma gömma undan internetsladden i en vecka eller två, vill inte vara inne här,
även fast datan är en grymt bra vän, hahaha, men jag grubblar för mycket när jag är inne på dataan!, så det blir bäst så. :)
Börjar träna också, IGEN!.
ah och ska verkligen sköta skolan nu igen!!
Sista terminen nu ju.. fyfan, men ah
vet inte vad jag ska skriva egentligen mår bara dåliiiigt, emo jag är! =) .
men jag gör alltid saker jag sedan ångrar. jag fattar fan inte, jag gör ALLTID fel,
jag hoppas det inte är försent att förändra sig, och bli till en bättre människa, en bättre vän och bättre flickvän.!
Jag hoppas verkligen jag kan förändra mig, för är trött att vara den jag är.!
vill inte vara den jag är längre, usch. jag kan verkligen spy på mig själv..
jaja, de va la de ville ba skriva av mig liiiiteeee.


äntligen.!

Äntligen kommer jag in på bloggen igen,
haft en massa strul med att logga in (HAHA) så har tyvärr inte kunnat uppdatera,! :)
men nu så, !
Helgen har varit jättemysig verkligen, haha, kan inte skriva ut för mycket tyvärr,
men jaja, ville iaf att ni ska veta att jag lever och har världens migrän! :)
men skriver mer senare när mitt huvud inte ska explodera ;( PUSS!


Om mig!

Ja, då ska väll jag börja med att presentera mig och berätta lite om mig själv,

Jag är då en 15 årig tjej som fyller 16 nu den 21 februari, och jag heter Ingrid Michaela Cecilia Ahlström, och jag bor i Göteborg, men det borde alla som läser min blogg veta, Jag går sista året i grundskolan klass 9C..
och jag ska gå linjen barn&fritid, för jag är väldigt inresserad av människor och barn, jag älskar att umgås med folk och kan nästan aldrig vara tyst, jag funderar ( jag vet alla hatar dem) men funderar starkt på att utbilda mig till polis, jag vill hjälpa människor och barn , jag är en sån person, får ofta höra att jag är lätt att prata med, och folk börjar lita på mig väldigt lätt, och det är något jag är väldigt glad för, för jag älskar att lyssna på andras problem, och försöka hjälpa dem så mycket som jag kan.
Jag går på en skola som heter Centrina, som ligger på Lindholmen, bra lärare man lär sig mycket väldigt sträng skola med mycket Disciplin men det är ju bara bra.!
jag älskar att träffa vänner, och jag älskar att dansa, (haha) , så jag älskar att gå ut och festa, inte för alkoholen utan för att dansa och ha allmänt roligt, men visst kan det hända att jag dricker också, men det är inte så mycket längre, min värsta rädsla, hmm, ja det är att förlora någon som betyder mycket, som sviker mig, jag är ganska hård med sånt, sviker någon mig en gång så kan jag nästan (finns undantag) aldrig mer lita på den personen, inom vissa fronter då vill säga.
jag är väldigt pratglad av mig, jag ÄLSKAR att träffa nya människor och prata, jag kan vara lite blyg i början men sen rullar munnen bara på och det finns inget stopp haha,! (kan bli jobbigt ibland) hehe..
Min största kärlek här är livet är min mamma och min lillasyster, finns verkligen ingen som kan få mig att älska dem mer än vad jag älskar dem.!!
Det var la det mesta antar jag,!
Puss / Michaela <3


börjar idag och kommer skriva ungefär två per dag :)

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Detta gör mig rädd
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Mina planer
Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Min favoritplats
Dag 14 – Mitt favorit plagg
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Detta saknar jag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden

Mitt år 2010

Nu sitter jag och ska vänta i en timma på att jag ska ner till tvätten igen så då kan jag ju berätta lite om hur året 2010 var för mig!

Året började med att jag fortfarande var i en depression typ, jag var trött på allt, tyckte inte något var roligt, sket fullständigt i skolan, det blev bara mer och mer IG i mina betyg, men det sket jag fullständigt i, sov  bort dagarna istället, satt vi datorn, kolla film ( tragiskt liv jag vet )
Jag fyllde 15 tyckte fortfarande livet var skit, men försökte inte tänka på det och mina vänner stöttade mig till 1000 , glad att jag har dem jag har..
Började gå ut igen och tycka livet var roligare och roligare, träffade mycket nya människor, festade en del, och hade det riktigt trevligt!
Kom in tillbaka till livet och blev Mchaela igen, träffade en som jag tyckte om mycket och det var mycket som hände där men det sket sig, och jag sket i honom, sen lite senare på året i somras så var mitt liv på TOPP!.
Jag umgicks väldigt mycket med Paulina, vi hade det sjukt skoj, men jag var också vääldigt mycket ute och hade det riktigt kul, göteborgskalaset, och allt sånt där, Nrj in the park o.s.v. sommaren var riktigt skön, träffade efterlängtade Tanya, i Juni, och vi hade det sjukt roligt, vi var i Jönköping på dreamhack, där jag också träffade min nuvarande pojkvän ( slut egentligen men ah), iaf jag och tanya var där sen åkte vi även till strömstad och var i Skee , hahahaha,jaa... Det var la lite sisådär, metaltown o.s.v. efter det var jag ute en hel del igen med massvis av folk varje dag typ och hade sjukt kul nere i hamnen i stan och festade
Sen började jag ju umgås med killen min, ( fortf slut men ändå)
och har nog spenderat mest tid med honom dem senaste månaderna, även om han bor såpass långt bort, och så självklart började ju skolan igen, och jag höjde mig med 70 poäng och är jättestolt,!
Sen har det ju hänt en väääldigt massa andra saker som jag helst inte vill nämna i bloggen, men jag har haft ett väldigt trevligt år, men 2009 var nog bättre, men det beror väll på att jag blir äldre, och det är inte lika kul att smyga ut och göra dumma saker, och sånt längre, haha, utan nu är det vuxenlivet som gäller känns det som tyvärr,!
Men 2010 va ett fint år med många händelser jag aldrig någonsin kommer att glömma, och personer som jag har lärt känna som  jag verkligen älskar!
Och jag hoppas att 2011 ojoj ;o första gången jag skriver 2011 haha, men ah jag hoppas att detta året kommer bli minst lika roligt som 2010 , för nu börjar jag ju gymnasiumet snart, och massa sånt.! Och det är jag ju liiiiiiite orolig för , men det ska nog gå bra. !


och jag ska bättra på uppdateringen eftersom mitt liv numera består av att vara i skolan, vara hemma/plugga duscha, äta och sova! haha... Jaja, vad gör man inte för sina betyg.! Puss

EXAKT! ett år sedan idag! ser fanimej ingen skillnad..


tjaaaaa,

längesen jag uppdaterade nu sorrysorryyyyyy,
men ville bara skriva att jag lever, och kommer att uppdatera när jag är tbx i gbg igen . Så skriver mer på måndaaaaag om kmitt lov, pusspusssssss.

RSS 2.0