J.S.D.

loved you once..
love you still..
always have
and always will..
Är så sjukt trött på dessa falska idioter, här ger man hela sitt liv till en vän, man ger allt.. precis allt, man gav henne sin sista slant, man stöttade och lyssnade alltid, skaffade sig alltid tid, vilken tid på dygnet så får man detta som tack, du har svikit mig förut men denna gången var den sista. Är så besviken så det spelar mig ingen roll hur mkt du vill ta livet av dig hur mkt du skär dig, o.s.v. (dumt av mig och skriva så? jadu, men sanningen svider ) . Denna gången får du klara dig själv, för vet du vad? (: Du kommer aldrig att finna en vän som mig, men kom ihåg sen när du står där ensam kvar , jaao, michaela var faktiskt den ända som verkligen fanns där för mig, ställde upp för mig i vått och tort, ja gumman lilla, det var jag, men som man bäddar får man ligga. Väntar bara på signalen att du ska komma och hämta dina kläder när du är i göteborg, sen vill jag inte veta av dig, aldrig någonsin. detta blir det sista du får höra av mig, jag behöver dig inte ens, hur mycket du än höggt ,mig i ryggen så har jag stått kvar vid din sida, men inte denna gången, finns så mycket mer elaka saker jag skulle kunna skriva om dig och ditt patetiska liv, men jag har iaf ryggrad, till skillnad från dig. Och det är ju såå synd om dig för du har varit med om sååå mycket i ditt liv, men sök hjälp förfan då?. För jag har inte tid att slösa bort på sånna vider som dig.  tyvärr. undrar om du någonsin kommer kunna skaffa dig en vän som stannar hos dig, när du är som du är. ! Lycka till kossa.
Bitch''Z ska fortsätta titta klart på mamma mia sen ska jag sova. I morgon är det äntligen fredag och på lördag får jag ÄNTLIGEN träffa min lillasyster igen.
Vill också påminna er om hur mycket jag tycker om min underbara pojkvän, fastän han e jobbig och dum, men han e min bebbe, och jah, Hayati

Big one

huvudvärk? JA . annars må ska sticka hem till min underbara pojkvän och så får han ta hand om mig eftersom ja är sjuk :( hihihi.. vad har man pojkvänner till lixom? ;) skämtar dock.. haha :D
Men ja vi höres I'm alive.

more wild than ever

Det är först nu jag inser.

jag har suttit och stirrat rakt in i dataskärmen och funderat på vad jag ska skriva, men jag finner faktiskt inga ord som passar in just nu. världen jag lever i är komplicerad. finns så myccket jag vill skriva och förklara, me vill heller inte hänga ut någon på bloggen.
Jag vet faktiskt inte vad som har hänt med mitt liv, är det verkligen såhär det ska vara?  Vad vill jag egentligen? Jag har ingen aning om vart jag vill vara i livet, var finns min plats ens? Hur kan mitt liv ha förändrats så mycket på bara 1-2 år? Jag har blivit en helt annan människa. jag orkar knappt inte ens bry mig om människor längre ( jag gör det ) men jag känner hur hela jag skriker låt mig vara. Jag vill inte vara denna person längre, börjat dricka något otroligt mycket? jag menar var tog mammas lilla flicka vägen?, hon som alltid skötte skolan, hon som alltid varit snäll och hon som var imot alkohol? .
Jag är så trött på att rymma ifrån mina problem, jag vill inte tänka på det jag en gång förlorat. vill inte tänka vill inte minnas. Jag måste ta itu mina problem, ta tag i mitt liv. Men vart ska jag börja? HUR ska jag börja? .
det finns två personer jag vet att jag har sårat ända in i själen, betett mig som ett riktigt svin. Jag vill be om ursäkt, men jag kan inte med att lyfta luren, eller skriva till dem, för jag är rädd för svaren, är rädd för att få höra Michaela skyll dig själv. För jag vet att allt jag har gjort är mitt egna fel, det är jag själv som suttit mig i denna sits, när probleme dyker uöpp, rymmer jag, lämnar människor rymmer, och återvänder aldrig.
Jag önska jag kunde snurra tillbaka tiden och göra det jag gjort fel rätt, men nu kan man inte göra det, utan det som hänt har hänt, det som kommer det kommer, man får ta en dag i taget.
Och denna saknaden till vissa personer. den kommer och går men just nu är den enorm. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska göra, men jag vet en sak och det är att jag måste fortsätta kämpa och aldrig ge upp. För i slutändan kanske allt blir bra ändå?.
Jag vet att du&du kanske sitter och flinar åt denna texten och tänker äntligen fattar hon att hon har gjort fel, och ja det får ni göra. för jag förstår er. och jag vet att jag då&då dyker upp i era tankar och då blir ni antagligen besvikna ledsna och arga. Och jag hoppas att någon dag kommer ni att förlåta mig. Jag vet inte ens om ni vet vilka ni är när ni läser dethär, men jag vet att ni läser.  och båda ni känner mig, och jag har förlorat er båda. dem två som faktiskt betytt allra mest för mig.   Men vad ska man göra lixom? finns ingenting man kan göra, men jag vill iaf tacka er för tiden jag hade med er båda. Har aldrig mått bättre. Men nu är saker och ting som det är. och jag måste helt enkelt ta tag i mitt liv, och det ska jag fanimej göra.
Ja jag får la avsluta min emo text här, men det är skönt att skriva av sig lite, ska ut till mamma nu , ta en cigg och sen gå o lägga mig kanske ringa till emad också, need him.. :( haha.. aja puss hey.
Du är mitt ljus i mörkret lillasyster. Och jag saknar dig något innerligt.....

like a test!

1. vilket är ditt mellannamn? Ingrid&Cecilia
2. vilken tid gick du upp i morse? typ 1
3. är du i ett förhållande? ja det är jag :).
4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans? snart en månad tihi.
5. om nej, vem var du tillsammans med sist? -  
6. får man fråga varför det tog slut?  -  .
7. har du haft ett seriöst förhållande? ja
8. vem vet mest om dig? Mamma
9. vad gör du på fredagskvällar? Glömmer livets hårda dagar! (y

10. bästa filmen du någonsin sett? MÅNGA!
11. har du haft sex med 5 eller fler än 5 personer? yääs
12. har du haft sex?  Jao
13. har du testat droger? nej
14. dricker du? jorå
15. snusar du? ibland.
16. saknar du någon just nu? ja
17. hur mår du idag? bra
18. hur många tabletter tar du om dagen? 1 :)
19. vad gjorde du för exakt ett år sen? minns ej, var la med mitt ex antar jag?
20. bästa minnet från sommaren? förra sommaren? , hmm finns många.

21. senaste landet du besökte bortsett från sverige? danmark
22. när var du där? don't remember
23. är du rasist? absolut inte
24. ser du fram emot någonting just nu?  ja
25. sköter du skolan? joorå
26. vad hade du för betyg förra terminen? 200 poäng
27. vad är det bästa du fått på ett prov? mvg?
28. vilket ämne var det? Matte, Svenska och typ musik. & slöjd.
32. har du fått ig på ett prov? ja
33. har du spelat/spelar i ett band? nej
34. anser du dig vara intelligent? Ja
35. vilken har vart den bästa tiden i ditt liv? År 2009/2010
37. har du mått jättedåligt psyktiskt? - ja
38. har du skurit dig eller gjort dig själv illa på något sätt? - NEJ!
39. har du sömnproblem? ja
40. hur ofta gråter du? aldrig längre..
41. vad gör du när du mår dåligt? Blir agressiv , går uit o går,
42. vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Mamma...
43. vill du ha tillbaka någon av dina ex? Don't think so.
44. vilken klass går du i nu? 1an på gymasium.
45. vilken skola? Burgårdens
46. har du varit otrogen någon gång? Ja
47. har någon varit otrogen mot dig? inte vad jag vet
48. är du stolt över dig själv? Ja
49. vad är det bästa med dig enligt dig själv? Väldigt omtänksam och lyssnar alltid
50. vad får du ofta komplimanger för? Ögon, hår, rumpaaah.
51. har du lätt för att få folk att skratta? HAHAHA ja.
52. cider eller öl? cider, fast de beror på va de är för öl.
53. har du några talanger? absolut!
54. vet du om någon är kär i dig? Ja
55. är du kär i någon? ja.
56. är du bra kompis med ditt/dina syskon? ja
57. hur lång är du? 162
58. hur mycket väger du? ingen aning, går inte nära en våg.
59. vilken storlek har du på dina kläder? M typ, fast det beror på hur jag vill att kläderna sitter ;D
60. har du svarat ärligt på alla frågorna? ja.



Jag älskar dig världens finaste.

one word

17
Har lust att få ur mig så mycket just nu på bloggen, men jag vet vilka som läser, därför struntar jag i det för denna gången, kan ju säga vad jag känner med ett enda ord, och det är saknad ..
Gårdagen var helt okej, framåtkvällen satt jag ida och karzan hos min underbara pojkvän och drack kanske lite föör mycket haha. Men kvällen slutade bra eftersom jag fick somna i min älsklings famn.
Idag är det lördag, tänkte att idag ska jag nog ta det lite lugnt, ska hjälpa mamma med tvätten, vara med idifi en stund sen sticker jag nog hem till min älskling , för idag behöver jag verkligen honom känner jag!
Ska i alla fall fixa med tvätten nu och kanske städa mitt rum, så ni får ha en fortsatt bra lördag pusshey!
skulel lägga upp en bild på mig&älskling men de verkar inte funka .
hahah k...

(n)

bakis... fyfan. blöö. haha nu ska jag hem till min kääära pojkvän, hihi, vi höres! pussss

I will try to forget about her.

JAG VILL MINNAS DET JAG EN GÅNG GLÖMDE BORT.



Dålig uppdatering? No shit Sherlock.
Inter haft så mycket tid, mest varit med älskling och så.
Jag börjar känna mig lite depp, har varit en jobbig dag idag, kanske lite svartsjuka? jag vetefan. men men sånt är livet ('y

Kanske beror det på att kärleken har svikit och krossat mig totalt.? Jag är rädd för att le för kärleken, jag är så jävla rädd. kanske därför jag beter mig som gör?.
fan de är inte lätt när det är svårt, och har man väl blivit sårad långt in i själen av den, så är det jävligt sbårt att börja tro igen. Eller så beror det på att jag litat för mycket på thaa boys. och blivit sviken, kanske därför jag är rädd? att bli ensam. lämnad? , haha fast iofs är det ju jag som lämnat dem, men dem har ju svikit mig och krossat mig, så varför skulle jag inte lämnat dem? . HAHA ni ser hur mitt humör är nu och vilka frågor jag ställer till mig själv? HAHA, ja så är de, men jag tycker om min älskling eeemaad, iaf :D tur att jag har honom.


Men jag har en fråga, kan man verkligen älska en person som svikit en och krossat en för resten av livet? och varför kan man aldrig glömma? hmm

precis såhär känner jag mig nu trots att jag har mustach på bilden.... haha.. natti fucker'Z


I will try to forget everything about her.

JAG VILL MINNAS DET JAG EN GÅNG GLÖMDE BORT.



Dålig uppdatering? No shit Sherlock.
Inter haft så mycket tid, mest varit med älskling och så.
Jag börjar känna mig lite depp, har varit en jobbig dag idag, kanske lite svartsjuka? jag vetefan. men men sånt är livet ('y

Kanske beror det på att kärleken har svikit och krossat mig totalt.? Jag är rädd för att le för kärleken, jag är så jävla rädd. kanske därför jag beter mig som gör?.
fan de är inte lätt när det är svårt, och har man väl blivit sårad långt in i själen av den, så är det jävligt sbårt att börja tro igen. Eller så beror det på att jag litat för mycket på thaa boys. och blivit sviken, kanske därför jag är rädd? att bli ensam. lämnad? , haha fast iofs är det ju jag som lämnat dem, men dem har ju svikit mig och krossat mig, så varför skulle jag inte lämnat dem? . HAHA ni ser hur mitt humör är nu och vilka frågor jag ställer till mig själv? HAHA, ja så är de, men jag tycker om min älskling eeemaad, iaf :D tur att jag har honom.


Men jag har en fråga, kan man verkligen älska en person som svikit en och krossat en för resten av livet? och varför kan man aldrig glömma? hmm

precis såhär känner jag mig nu trots att jag har mustach på bilden.... haha.. natti fucker'Z


Smile and let everyone know that today, you're a lot stronger than you were yesterday

Sitter hos pappa, mysmys, ska snart äta lite smörgåstårta hihihi. sen hem till Idifi, ut o skåla ikväll iaf ;3
ska träffa Patrik ikväll och min habibi EEEEEmad <3
så de blir mysigtmysigt.
ska äta nu men ah jag lever iaf, ;) pözzhay!







ja jag försöker se söt ut dårå? HAHA hejdå Bitch'Z


RSS 2.0