Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met

There are so many out there who will tell you that you can't , what you've got to do is turn around and say " watch me "







If the heart is the strongest muscle, why does it break so easily?




Ha eeen sköön lördag bitchees'


Don't play with bitches who knows how to play it better

They tell you to be yourself - and then they judge you for who you are




Jag vet inte vad det är som stoppar mig ifrån att falla för dig, kan det vara rädslan att öppna mitt hjärta ännu en gång? Eller har jag stängt av alla mina känslor sen tidigare förhållanden? Är det därför mina förhållanden alltid går åt helvete? För att långt långt in i hjärtat är jag krossad och vågar inte älska, sårar dem jag älskar innan dem sårar mig.
think it twice before u tell him goodbye!


woopwoop

hem o duscha sen ut skåål på er.






ser förjäävlig ut men de får gå pussN


tjooosan trosan

jag och ida sitter och headbangar till justin bieber...... we like.... (a hahaha eller inte..
vi e så söööta så ;)
va på bio idag harry potter den va gryyyym och även ätit restaurang ass göttt!
sen stack ja hem till ida där annemie o mimmi var. och åt ännu mer hahah, men ja o ida ska powerwalka sen haha. :D yeeeees nu blir jag typpppp tvingad att titta på en serie med ida... sen promenad pusss




våran råtta sprang in i väggen och dog idag... så vi är rätt ledsna..... fuck vårat liv....



och som sagt vi headbangar till justin beiber.....


skitsnack!

Sitter hos min lilla pärla dricker kaffe o tjötar en massa skit typ, underbart ser likblek  uuut men e nyvaken ååå helt slut, sitter här med tända ljus och myspyyyyyser nu måste jag dra pussheeeey!

ser ut som en foortiiiiiswhhh, men de fååår gå haaa deee !


Some girls don't realize what they're worth, some guys don't realize what they have, then she leaves after realizing and then he realizes!

Go dag idag, inte gjor tmycket alls, duschat ansiktsmask, peeling rakat hahaha o.s.v.!  mja ni fattar en skööön slappdag idag helt enkelt, faast iofs ska jag ju träna om ett litet tag , men först en lång promenad med idapida!
Unnade mig gifflar igår, har inte ätit godis sen Paulina var här de va typ 4 veckor sedan?!

Ja men iaf ska iväg å handla senare också ska köpa hårfärg, och JA jag ska bli brunett igen. eller ja redan ikväll faktiskt! (; Tack gode gud, är så trött på denna färgen så det är inte sant ser lixom ut som ett emo. man ba tack o hej nästa färg! Typ så ja livet rullar på som vanligt, är på ett rätt så bra humör idag! Förutom att jag saknar min Paulina då men hon är väll här om ca tvåå veckor igen så det är lugna puckar, sommarlovet är snart slut också eller nja börjar den 25 augusti men ändå, vad har man gjort på sitt sommarlov egentligen? Supit, fikat, åkt omkring, chillat på dillN , ja typ de? :O haha eller nja finns mkt andra saker också men inget jag föredrar att dra upp för några hundra läsare.!

Harrypotter och dödsrelikerna del2 på tooorsdag med mikropiklo haha (a och äta restaurang också iofs.. de blir mys, de är våran tradition typ har gjort så med mikro sen ja var typ liten, med just harry potter också så det får bli så i år med eftersom det är absolut sista filmen ba wtf dude.. haha ;Ww

ska byta om och fixa lite sen går jag ut på en lång promeniiix med pärlan och musiken i öronen ofc! Men ni får ha d så bra så längeee så höres vi I hope.


btw jag och Tanyaaa är uppe i farten igen och planerar saker... HaHaHa ;) u will see. kyssN bitcheeeeS'


Hejhej fjooortiiiiiwwshh och hejdå fula äckliga röda hårfärg! =D


A good friend is like a star, you can't always see them but you know that they are always there

Jag vill börja med att säga förlåt, förlåt för att jag inte alltid har funnits där när du behövt mig som mest den sista tiden, förlåt för att jag inte har hört av mig, jag vet att de har varit fel, men jag har behövt denna ensamma tid för mig själv, att träna, promenera lyssna på musik, och bara få vara ifred från alla människor. Jag vet att det var fel. Och jag vet även att du kanske inte ens kommer fatta vad jag snackar om, eller jo för du känner mig så väl så du vet nog precis vad jag pratar om!
Jag vill också tacka dig, för den fina person du är i från mitt perspektiv. Har alltid svarat när jag har ringt och bara fallit ihop gråtit klagat.. Men jag har tänkt på en sak? jag pratar alltid om mig själv och mina problem med dig, jag lyssnar aldrig på dina, eller jo jag lyssnar men det märks inte. Jag har märkt att jag har blivit en sådan annorlunda människa, en helt annan personlighet. Jag älskar den nya jag, men inte sättet jag har behandlat dig på. Du kanske inte ens tycker att jag har behandlat dig dåligt. men jag har verkligen suttit och funderat på detta ett bra tag nu, och varför inte få ur sig allt?

I mina ögon.. då är du den ÄNDA som faktiskt alltid finns där, ställer upp vilken tid på dygnet som helst, du har alltid en famn jag kan ty mig till, jag är alltid välkommen. Och du är faktiskt också den ända som vet precis alltiiing om mig. Du vet allt och ingenting. Jag älskar dig för den personen du är, den omtänksama människan som du faktiskt är, så många gånger vi har ringt varandra mitt i natten gått ut tagit en cigg gråtit, tjaffsat, skrikit, varit lyckliga berättat " secrets".. haha.

Jag vill också påmina dig om att i höstas, när vi bråkade i tre månader till den 23 december?
Jag hade allt, va bra me familjen hade kille, bra vänner o.s.v. Men det har också varit en utav dem jobbigaste tiderna i mitt liv, jag trodde jag skulle kunna vara lycklig med dig, men jag kände ett stort hål i heela min själ, " varför är inte hon här nu? hon borde vara här nu när jag gör detta, för detta var våran grej"? Men nej detta vill jag ju berätta för henne, men jag kan inte för vi gick skilda vägar? Jag tror aldrig att jag gråtit så mycket i hela mitt liv som jag gjorde den tiden du inte fanns i min vardag.  Jag menar såfort jag kolla på en film du o jag älskade eller lyssna på en låt eller haha åt en maträtt som var våran mådde jag rent ut av sagt PISS. Men tillslut blev vi ju vänner igen. Jag tror det stärkte vårat band imellan oss. Vi blev starkare och var med rädda om varandra än vi var innan.! Och det är jag väldigt lycklig över.


Sedan till de allra hemskaste då, du flyttade ifrån mig. Du bara försvann.. Mitt liv blev ett helvete, det var en jobbig period också, Jag visste inte vad jag skulle ta mig till, jag ville inte vara med någon annan jag ville inte göra någonting. För det var en person som fattades. Och det var du . Vi bor fortfarande måånga mil ifrån varandra och kommer göra det i några år. Men nu får jag jobb till hösten så kommer att ha råd att åka till dig varje månad!. Och tro mig det kommer jag, mina pengar kommer gå åt att vi ska träffa varandra, för du är inte bara en bästavän, du är en i familjen, jag älskar dig lika mycket som jag älskar min lillasyster! För du är också min syster och t.o.m lillasyster!

DU är sådan otroligt fin vän, du har allt en vän jag fantiserat om har!, Gott hjärta, rak och ärlig, går sin egna väg, fantasifull, kan göra allt och ingenting och ändå ha såå jävla roligt. Du är också så jävla vacker, och nej säg inte imot mig nu, för jag står för mina åsikter, så låt mig ha dem nu!  Men du ska veta att jag saknar dig, jag saknar dig så det gör ont, hela mitt hjärta skriker efter min bästavän. my soooouuulmate, Men jag ska vara stark, för att jag vet att jag alltid kommer att ha dig, och du kommer alltid att ha mig med, och vi måste ändras oss och börja prata oftare som vi faktiskt har blivit jävligt lata på.!

Och älskling? Jag SKA bli en bättre vän, jag lovar, du kommer snart ner till Göteborg igen, och jag ska visa dig.! Visa att jag faktiskt fortfarande kan vara gamla Michaela imot dig. För jag kan sakna mig själv ibland, jag känner det, vill inte leva såhär, men ändå vll jag det, för jag har blivit starkare, visst jag har gråtit, jag har velat dö jag har mått så dåligt, men jag har hamnat på fötter igen. Och det ska jag visa sig min bäääästtuuus.!

En vän jag har gjort allt och ingenting med!
En vän som vet de mörkaste hemligheterna
En vän som vet allt dumt jag gjort men fortf älskar mig
En äkta vän.

Tre ord, tolv bokstäver, Jag älskar dig  Paulina Stéen ♥


Ensamma är vi starka, men tillsammans är vi oslagbara!




Glada o fulla! =D







L.O.V.E


!

uppdaterar mycket nu för tiden tycker jag allt, är hos pappa nu precis ätit middag med pappa, camilla och maxineee ;D ska snart bege mig till fanny, sen gör v göteborg osäkert... ;)
Ha de så gött så hörs vi i morgon när alla är bakfulla och trötta pussss.

hahaha usch, men den får duga. kyssss


tvingad... ;)

Ja, då har man blivit tvingad att uppdatera av min idifi då ... Så det får väll bli ett litet gulligt inlägg,
eller ah gulligt o gulligt men lixom jag har typ inget roligt att skriva, eller inget roligt som angår er iaf haha ;)
Livet rullar på och det är riktigt härligt!
Skitväder idag men inväntar Fanny sen ska vi ut, jag menar lixom göra Göteborg osäkert..
Jag har några planer för ikväll och hoppas att ni har det likaså det är ju trots allt fredag?! ;)

Jag har nog slarvat med min vita månad haha, men ähhh who cares? it's summertime!
Jag älskar att leva såhär, göra spontana saker, skita i vad folk tycker, och bara vara!
" Vem fan tror hon att hon är " det har man hört en del det sista, haha och saken är den att jag... LOVE it.
det är sån jag är so just lev med det.

Gymnasium snart också yeeajjj... haha, nej men det ska bli gött, träffa nytt folk, och som ni vet är jag vääldigt social och pratglad så kommer väll sluta med att jag blir mobbad... HAHAH nej det hoppas jag verkligen inte haha... Har iaf Ida bjerhem som granne så vi äter i samma matsal och sånt så vi har iallafall varandra... sen har jag ju ida o hanna några till som ja känner som ska börja där! (y

Nu ska jag hoppa in i duschen efter ett hårt ........... hahaha okej de där lät fel, men inte som ni tror... men de e faktiskt hemligt haha.. sen kommer iaf Fanny och så drar vi! Så jag har lite bråttom, bara min mamma blir klar i badrummet snart -.- haha PussNNNN


Lev i nuet, du lever bara en gång så lev varje dag som de vore din sista, våga chansa våga vara och våga göra saker som du aldrig ens tänkt tanken att göra, Jag är ung och dum, och vet ni vad? Jag älskar att vara det!



[;

Knulla livet innan livet knullar dig!


Hög musik i öronen medans du promenerar, finns inget bättre, så det är precis vad jag ska göra nu.
Sen blir det någon Disneyfilm och krypa ner i sängen med min rosa vovve & några andra gosedjur och nanna! :D

Just det, jag svek min vita månad och drack lite whiskey häromdan med trevligt folk! Men det är slut på det nu iallafall. Men trevligt hade vi, grillade o.s.v!

Men nu ska jag dra mig utåt på lång promenad, så vi hörs nog inget mer ikväll, men i morgon uppdaterar jag! Puss så länge mina otroligt fina och underbara bloggläsare.!





HEJ ser ut som ja putar med brösten, men hehe va inte meningenhaha..

(L)





Jag älskar dig ditt CePe !


örkee

orkar inte berätta vad som hänt under dagarna, men haft de grymt mysigt iallafall!
Sitter just nu hos pappsen, och har spelat wii, jag vinner ju såå klart ;D like always.
Nu blire TACOS =D fan va gött, va ett tag sedan man åt de nu, så de ska bli riktigt gottgott!.
har tränat idag iaf, så nu känner man sig bara äcklig o ofräsch, men ska duscha seeen, nu ska ja kääka, så vi höres ihope ? :D pussN

p.s camillas katter är bara helt underbara, tur att man har allergitabletter, för fyfan vad jag ÄLSKAR katter! hihhi :)



mitt hår ser orange t ut, men de e faktiskt rött!


Live the life before the life lives u

Tycker min blogg är redigt tråkig, och har inte alls så mycket att skriva om faktiskt, är riktigt trött, ska nog ta o nanna snart, har en vit månad också alltså = Ingen alkohol. Blir nog att bada på brännö i morgon iaf med trevligt folk. Just nu mår jag faktiskt riktigt bra, allt är lixom chillpill.
och jag har ändrat mitt liv till tusen, det jag brukade göra, gör jag inte längre, jag har ändrat mig från topp till tå på alla möjliga sett. Och det känns riktigt skönt.
Har några stora planeringar på G.
Är mycket som händer i mitt liv nu framöver, och 95% är positivt!
Det är riktigt goett goett.

Jag menar framtiden har alltid något bättre att ebrjuda än det som var förr! Och det är något jag har lärt mig, att efter regn kommer sol. Och det som glädjer mig är att ni två kommer aldrig att glömma mig för jag var den första. (menar inte sex nu haha)  medans jag faktiskt har tagit tag i mitt liv, och känner inte för att höra av mig, vill inte ens prata med er, och det är en jävligt skön känsla vill jag tala om! För ni tror att jag fortfarande sitter o grubblar och gråter, men nej där har ni fel. Jag har gjort som jag velat, och det är det bästa man kan göra.!

Näej nu tror jag att jag ska gå å sova faktiskt, känner att mina ögon börjar dras ihop, ska sätta på LEJONKUNGEN och lägga mig i sängen och sova ut, riktigt länge, för det behöver jag ! och i morgon är det en ny dag och nya möjligheter. Godnatt mina otroligt söta bloggläsare! ♥


Don't let the fear stop u from playing the game.

Då är man tillbaka i bloggen, nu har jag även lite mer tid att sitta här vid datan också, kanske inte just i helgen, men oftare än vanligt iallafall, glömt att berätta för er att jag kom in på mitt förstaval Barn&fritid på Burgården yeeah!  Färgat håret rött har jag också men det vet nog dem flesta som läser bloggen, åker till Grekland snart, ska till Rhodos hihihi shoppa? (a ohja. brun? OHJA haha, gash ja längtar.
Detta sommarlov eller ja hitills iallafall har väll varit sådär, saknar ju Paulina som fan lixom, men jag vill nog erkänna att förra sommaren och förr förra sommaren var tuuusen gånger bättre. Fats har haft riktigt kul denna sommarn också,
gjort spontana saker gjort förändringar i mitt liv, mår mycket bättre än vad jag gjorde innan, vilket jag är riktigt glad över!

Iaf, nu i helgen blir det Liseberg med syster pappa, camilla och henens dotter maxine, söndag åker jag till Småland, där min syster bor nu.. och kanske åker till karlskrona en sväng o hälsar på kim, men vet inte riktigt än! Igår var jag på Brännö o badaaade. haha som ni ville veta de?? haha just so u know guys.

Ska faktiskt gå tillbaka till mammi nu, och kolla film med henne vi har spelat tvspel hela dan! =D myspys.
Men uppdaterar mer i morgon när jag får tillbaka min bärbara data som pappa har lånat -.- ! KyssN

p.s min kamera har legat i kungsbacka i några veckor därför inga nya bilder pyss..


bowling för ett tag seeeen! ;D





lite smått gulligt.


TIDSFÖRDRIV

1. vilket är ditt mellannamn? Ingrid&Cecilia
2. vilken tid gick du upp i morse? typ 1
3. är du i ett förhållande? nja. eller nej eller nja haha.
4. om ja, hur länge har ni varit tillsammans? -
5. om nej, vem var du tillsammans med sist? - Fredrik 
6. får man fråga varför det tog slut?  -  Hade inga starka känslor. fast han betyder ändå jävligt mke för mig.
7. har du haft ett seriöst förhållande? ja
8. vem vet mest om dig? Mamma
9. vad gör du på fredagskvällar? Glömmer livets hårda dagar! (y

10. bästa filmen du någonsin sett? MÅNGA!
11. har du haft sex med fler än 5 personer? --
12. har du haft sex?  Jao
13. har du testat droger? nej
14. dricker du? jorå
15. snusar du? usch och fy..
16. saknar du någon just nu? ja
17. hur mår du idag? 39 graders feber annars bra.
18. hur många tabletter tar du om dagen? 1 :)
19. vad gjorde du för exakt ett år sen? Var me Tanya och Paulina
20. bästa minnet från sommaren? förra sommaren? , hmm finns många.

21. senaste landet du besökte bortsett från sverige? danmark
22. när var du där? don't remember
23. är du rasist? absolut inte
24. ser du fram emot någonting just nu?  ja
25. sköter du skolan? nu ska jag göra det
26. vad hade du för betyg förra terminen? 200 poäng
27. vad är det bästa du fått på ett prov? mvg?
28. vilket ämne var det? Matte, Svenska och typ musik. & slöjd.
32. har du fått ig på ett prov? ja
33. har du spelat/spelar i ett band? nej
34. anser du dig vara intelligent? Ja
35. vilken har vart den bästa tiden i ditt liv? År 2009/2010 
37. har du mått jättedåligt psyktiskt? - ja
38. har du skurit dig eller gjort dig själv illa på något sätt? - NEJ!
39. har du sömnproblem? ja
40. hur ofta gråter du? aldrig längre..
41. vad gör du när du mår dåligt? Blir agressiv , går uit o går,
42. vart vänder du dig för att prata när du mår dåligt? Mamma...
43. vill du ha tillbaka någon av dina ex? Don't think so.
44. vilken klass går du i nu? 1an på gymasium.
45. vilken skola? Burgårdens
46. har du varit otrogen någon gång? Ja
47. har någon varit otrogen mot dig? inte vad jag vet
48. är du stolt över dig själv? ibland
49. vad är det bästa med dig enligt dig själv? Väldigt omtänksam och lyssnar alltid
50. vad får du ofta komplimanger för? Ögon, hår, rumpaaah.
51. har du lätt för att få folk att skratta? HAHAHA ja.
52. cider eller öl? cider, fast de beror på va de är för öl.
53. har du några talanger? absolut!
54. vet du om någon är kär i dig? Ja
55. är du kär i någon? nja, gillar iaf. :)
56. är du bra kompis med ditt/dina syskon? ja
57. hur lång är du? 162
58. hur mycket väger du? ingen aning, går inte nära en våg.
59. vilken storlek har du på dina kläder? M typ, fast det beror på hur jag vill att kläderna sitter ;D
60. har du svarat ärligt på alla frågorna? ja.



RSS 2.0